Ciuma pe Wall Street

Postat la 10 ianuarie 2012 12 afişări

Departe de mine să fiu "candidatul Wall Street-ului", nu sunt decât un independent!

Mitt Romney omul de afaceri milionar care a câştigat alegerile din statul Iowa pentru învestitura republicană în cursa pentru Casa Albă s-a trezit pe cap cu o mare problemă. Nu mare, gravă! Cum să explici că nu eşti din gaşca Wall-Street, că nu le împărtăşeşti idealurile, că misiunea ta nu este aceea de a le promova interesele când ai câştigat milioane de dolari din afaceri financiare?

După Iowa, unde şi-a adjudecat o victorie chinuită la distanţă de doar opt voturi de surprinzătorul Rick Santorum (fost senator de Pennsylvanya, sprijinit puternic de radicalii din Tea Party), Romney dă un al doilea examen, astăzi, în statul New Hampshire. Dar, deja alimentată de adversarii democraţi, bănuiala că el ar întrupa idealurile lumii putrede a Wall-Street-ului prinde rădăcini şi este speculată de adversarii săi republicani.

În şapte ianuarie, într-o dezbatere televizată care i-a reunit pe cei şase candidaţi republicani rămaşi încă în cursă, Santorum i-a aruncat-o în faţă: ţara, spune el, "nu este o companie, nu avem nevoie de un director general, ci de un inspirator." Hait!

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ciuma,
Wall Street,
Mitt Romney
/actualitate/ciuma-pe-wall-street-9138032
9138032
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.