Ciucă i-a mulţimit lui Florin Cîţu pentru ceea ce a făcut bine pentru PNL

Autor: Cosmin Pirv Postat la 10 aprilie 2022 31 afişări

Ciucă i-a mulţimit lui Florin Cîţu pentru ceea ce a făcut bine pentru PNL

Singurul candidat la funcţia de preşedinte al PNL la congresul de duminică, Nicolae Ciucă, i-a mulţumit lui Florin Cîţu, pentru ceea ce a făcut bine pentru PNL.

„Îl salut pe preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi îi mulţumesc pentru tot ce a făcut bine pentru PNL”, a spus Nicolae Ciucă la începutul discursului său de la Congresul extraordinar al PNL.

El şi-a prezentat moţiunea „Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică” cu care candidează la funcţia de preşedinte al partidului, după ce Florin Cîţu a demisionat din funcţie în urmă cu o săptămână.

Nicolae Ciucă a spus, adresându-se liberalilor, că „nu sunt cu vechime in partid, nu am experineţă politică”, dar a precizat că este pregătit să-şi asume această funcţie „pentru ca am încredere în experienţa dumneavoastră”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicolae ciucă,
florin cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.