Ciucă despre rocada guvernamentală şi posibila ieşire din Guvern a UDMR

Autor: Petru Mazilu Postat la 09 mai 2023 40 afişări

Ciucă despre rocada guvernamentală şi posibila ieşire din Guvern a UDMR

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre despre rocada guvernamentală şi posibila ieşire de la guvernare a UDMR. Avem nevoie de stabilitate, suntem oameni responsabili, a spus şeful Guvernului care este şi liderul PNL.

Nicolae Ciucă nu a oferit detalii despre discuţiile din interiorul coaliţiei.

„Este o decizie a fiecărui membru al coaliţiei... eu cred că UDMR ca şi PSD.. împreună vom găsi acea soluţie comună, este o chestiune de responsabilitate (...) Avem nevoie de stabilitate”, a spus Nicolae Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă a refuzat să spună dacă membrii coaliţiei au acceptat să modifice protocolul iniţial.

„Modul în care se va realiza rocada este o situaţie tranzitorie şi apoi noi ne vom vedea de treabă”, a precizat Ciucă.

Declaraţiile au fost făcute marţi la finalul ceremoniei de inaugurare a Centrul European de competenţe în materie de securitate cibernetică. Este vorba despre prima agenţie UE care are sediul în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicolae ciucă,
rocadă,
guvernare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.