Cîţu despre scandalul de la Apele Române: Nu mă opresc aici

Autor: Mediafax Postat la 10 februarie 2021 210 afişări

Cîţu despre scandalul de la Apele Române: Nu mă opresc aici

Inginerul Gabi Musteaţă de la Apele Române nu a fost dat afară acum, ci i s-a reorganizat postul de anul trecut, declară premierul Florin Cîţu. În ce priveşte întreg scandalul de acolo, Cîţu susţine că nu se opreşte aici. 

Întrebat miercuri despre scandalul de la Apele Române, unde au apărut informaţii că inginerul Gabi Musteaţă, care s-a opus angajării unei chelneriţe, a fost dat afară, Florin Cîţu a declarat că postul acestuia era în reorganizare din 3 noiembrie anul trecut.

„Postul respectiv a fost desfiinţat anul trecut în noiembrie, i s-a oferit un alt post, nu l-a acceptat, am vorbit cu domnul ministru Tanczos Barna să vedem dacă putem să găsim o soluţie”, a spus premierul.

Astfel, nu a fost luată acum decizia ca inginerul să fie concediat, ci decizia a fost luată anul trecut prin reorganizarea postului.

„Dar domnul Tanczos Barna este în legătură şi vom avea mai multe în perioada următoare”, a adăugat Cîţu: „Pentru restul am trimis corpul de control şi nu mă opresc aici. V-am spus foarte clar în acest mandat oprim nepotismul, oprim acest conflict de interese, dar nu o putem face peste noapte”.

Inginerul Gabi Musteaţă făcuse dezvăluiri pentru Recorder despre o chelneriţă fără pregătire care a fost angajată ca inginer, iar miercuri au apărut informaţii că inginerul a fost dat afară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
citu,
apele romane,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.