Citigroup a lansat o aplicaţie pentru plăţi mobile destinată companiilor

Postat la 06 septembrie 2011 21 afişări

Citigroup lansează în România serviciul CitiDirect BE Mobile, o aplicaţie disponibilă în browserul telefonului mobil ce permite clienţilor persoane juridice să vizualizeze şi să autorizeze plăţi la distanţă, fără a fi nevoie să se deplaseze la bancă.

Aplicaţia, compatibilă cu cele mai cunoscute tipuri de telefoane mobile, oferă clienţilor acces la funcţiile tranzacţionale de bază ale platformei CitiDirect Online Banking.

CitiDirect BE Mobile reprezintă o alternativă mobilă pentru platforma bancară CitiDirect, disponibilă până acum pe computer sau laptop, atât pentru autorizarea plăţilor, cât şi pentru primirea notificărilor. Aplicaţia presupune utilizarea CitiDirect SafeWord Card, un sistem ce permite băncii să autentifice şi să autorizeze clientul pe baza aceleiaşi proceduri de securitate ca şi pentru platforma CitiDirect. Clienţii primesc notificări prin SMS, ca o alternativă a notificărilor standard prin e-mail.

"În virtutea strategiei noastre bazate pe tehnologie şi inovaţie digitală, valorificăm funcţionalităţile telefonului mobil pentru a oferi clienţilor persoane juridice un instrument de plată flexibil", a declarat Sebastian Kucharek, directorul departamentului Global Transaction Services la Citibank România.

Global Transaction Services, o divizie a departamentului Institutional Clients Group al Citi, oferă produse şi servicii de gestiune a lichidităţilor, de finanţare comercială şi custodie pentru companii, instituţii financiare şi organizaţii din sectorul public. Cu o reţea globală ce acoperă peste 100 de ţări, departamentul Global Transactions Services al Citi are peste 65.000 clienţi. La sfârşitul trimestrului al doilea, volumul mediu al pasivelor a fost de 365 miliarde de dolari, iar cel al activelor aflate în custodie de 13.500 miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/citigroup-a-lansat-o-aplicatie-pentru-plati-mobile-destinata-companiilor-8704675
8704675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.