Citibank, premiată de Global Finance pentru platforma de internet banking din România

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 30 august 2011 37 afişări

Citibank România a câştigat premiile anuale ale revistei Global Finance pentru "Cea mai bună platformă de internet banking pentru corporaţii/persoane juridice" şi pentru "Cea mai bună platformă de internet banking pentru persoane fizice" din România.

Acesta este al şaptelea an consecutiv în care Citibank România primeşte un premiu Global Finance. În urma procesului de selecţie a candidaţilor realizat de către un juriu independent şi, ulterior, în urma selecţiei finale realizate de către editorii revistei, Citi a câştigat în total 56 de premii în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Băncile desemnate de către Global Finance pentru a primi aceste premii au fost selectate pe baza următoarelor criterii: eficienţa strategiei de a atrage clienţii şi de a le oferi servicii bancare online, succesul cu care clienţii au fost convinşi să utilizeze opţiunile web, creşterea numărului de clienţi online, complexitatea produselor oferite, dovada existenţei unor beneficii tangibile ca urmare a funcţionalităţilor online, precum şi designul şi funcţionalitatea site-ului.

"Investiţia în tehnologie şi sistemele performante ne permit să dezvoltăm soluţii inovatoare care vin în întâmpinarea nevoilor bancare din ce în ce mai sofisticate ale clienţilor", a comentat Tibor Pandi, director general al Citibank România.

În sondajele efectuate pe parcursul acestui an, premiul pentru "Cea mai sigură bancă" din România a fost acordat Băncii Centrale Române, premiul pentru "Cea mai bună bancă pentru o piaţă în curs de dezvoltare" în România a fost acordat BRD-Groupe Societe Generale, iar premiul pentru "Cea mai bună bancă din Europa Centrală şi de Est" a fost acordat Raiffeisen Bank International.

"Mai mult ca oricând, clienţii din toată lumea văd credibilitatea pe termen lung drept principala trăsătură a băncilor cu care fac afaceri. Aceste bănci au o bază solidă de capital şi capacităţi superioare de management al riscurilor", a declarat Joseph D. Giarraputo, editor al Global Finance.

Premiile acordate de Global Finance, o tradiţie de 18 ani în lumea bancară, se acordă în urma unor sondaje la nivel internaţional făcute în rândul analiştilor economici, al bancherilor, consultanţilor financiari şi ai membrilor conducerii unor corporaţii multinaţionale. Pentru Europa Centrală şi de Est, sondajele au vizat bănci din 22 de ţări.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/citibank-premiata-de-global-finance-pentru-platforma-de-internet-banking-din-romania-8672369
8672369
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.