Citatul lui Warren Buffett despre nouă femei însărcinate care ar putea fi cel mai bun sfat de business pe care l-aţi putea primi astăzi

Autor: Ioana Matei Postat la 29 iulie 2022 9842 afişări

Citatul lui Warren Buffett despre nouă femei însărcinate care ar putea fi cel mai bun sfat de business pe care l-aţi putea primi astăzi

Warren Buffett a oferit o mulţime de sfaturi de-a lungul timpului, atât legate de decizii de investiţii, cât şi de decizii de viaţă. Unul dintre cele mai importante dintre acestea ţine de credinţa că lucrurile bune se vor întâmpla celor care aşteaptă. Mai exact, potrivit publicaţiei inc.com, Buffett pare să fi spus:

„Nu contează cât de mare este talentul sau cât de mari sunt eforturile făcute, unele lucruri durează. Nu poţi să faci un copil într-o lună dacă laşi nouă femei însărcinate.” 

 

Jeff Bezos, fondatorul, preşedintele executiv şi fostul preşedinte şi CEO al Amazon, l-ar fi întrebat odată pe Buffett: „Warren, teza ta de investiţii este atât de simplă - de ce nu te copiază toată lumea?”

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.