Circulaţie în condiţii de iarnă într-un judeţul din Romania. Ceaţă în trei judeţe din Transilvania

Autor: Cosmin Pirv Postat la 13 noiembrie 2023 16 afişări

Circulaţie în condiţii de iarnă într-un judeţul din Romania. Ceaţă în trei judeţe din Transilvania

Vizibilitatea este scăzută luni dimineaţa din cauza ceţii pe mai drumuri din judeţele Bistriţa-Năsăud, Harghita şi Sibiu. De asemenea, în zona montană din Harghita se circulă în condiţii de iarnă.

Centrul Infotrafic anunţă că, luni dimineaţa, se circulă în condiţii de iarnă în zona montană a judeţului Harghita, dar nu sunt impuse restricţii de circulaţie.

Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţele Bistriţa-Năsăud, Harghita şi Sibiu, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, traficul se desfăşoară preponderent pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trafic,
ceaţă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.