Circulatia rutiera, reluata pe A2 Bucuresti - Drajna si DN2 Urziceni - Focsani

Postat la 18 decembrie 2009 23 afişări

Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui pe tronsonul Bucuresti – Drajna si pe DN 2 Urziceni-Focsani a fost reluata, traficul rutier ramanand blocat pe cinci drumuri nationale, scrie Mediafax.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si Inspectoratul General al Politiei Romane - Directia Rutiera informeaza, vineri la pranz, ca circulatia pe autostrada A2, pe sectorul Bucuresti - Drajna, a fost deschisa pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mica de 7,5 tone.

De asemenea, circulatia pe DN 2 Urziceni - Buzau - Focsani, a fost deschisa pentru toate categoriile de autovehicule. Traficul este inchis pe DN 1D Albesti -Urziceni, DN 22 Ramnicu Sarat - Braila, DN 24D Balabanesti - Cuca, DN 2C Costesti - Padina si DN 2N Martinesti - Jitia, potrivit sursei citate.

Sectorul de pe Autostrada Soarelui si DN 2 au fost inchise, vineri la ora 8.00, din cauza ninsorilor si a viscolului.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/circulatia-rutiera-reluata-pe-a2-bucuresti-drajna-si-dn2-urziceni-focsani-5189642
5189642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.