Circa 15.000 de spectatori, la proiecţiile în memoria lui Sergiu Nicolaescu din 5 cinematografe

Postat la 06 ianuarie 2013 13 afişări

Proiecţiile speciale în memoria regizorului Sergiu Nicolaescu, organizate vineri şi sâmbătă noaptea, în 5 cinematografe din Bucureşti şi din ţară, au atras aproximativ 15.000 de spectatori, au declarat duminică, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii RADEF RomâniaFilm.

Proiecţiile în memoria lui Sergiu Nicolaescu au fost organizate la cinema Patria din Bucureşti, la cinematograful "Sergiu Nicolaescu" din Târgu-Jiu, dar şi la sălile de cinema "Florin Piersic" din Cluj-Napoca, Patria din Craiova şi Premiera din Ploieşti, de către Regia Autonomă a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor - RADEF RomâniaFilm.

Proiecţiile, la care accesul publicului a fost gratuit, s-au desfăşurat vineri şi sâmbătă, între orele 22.00 şi 05.00. Printre filmele proiectate s-au numărat "Dacii", "Revanşa", "Ultimul cartuş" şi "Nemuritorii".

La toate proiecţiile au participat aproximativ 15.000 de spectatori, dintre care cei mai mulţi - peste 5.000 - au mers să vizioneze filmele lui Sergiu Nicolaescu la cinema Patria din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii RADEF RomâniaFilm.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sergiu Nicolaescu,
cinematografe,
spectatori
/actualitate/circa-15-000-de-spectatori-la-proiectiile-in-memoria-lui-sergiu-nicolaescu-din-5-cinematografe-10432687
10432687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.