Circ în Parlament. Ciolacu spune că are o problemă când poartă masca: Îmi vine să strănut şi vine Vela şi mă arestează

Postat la 18 mai 2020 171 afişări

Circ în Parlament. Ciolacu spune că are o problemă când poartă masca: Îmi vine să strănut şi vine Vela şi mă arestează

 Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a spus, luni, după audierea premierului Ludovic Orban în Parlament, că a vorbit la microfon fără mască, motivând faptul că începe să strănute când vorbeşte cu faţa acoperită.

„Domnule prim ministru nici nu ştiu. Am voie să vorbesc fără mască? Am o singură problemă când port masca şi vorbesc îmi vine să strănut şi pe urmă sună domnul Ponta la 112 şi vine Vela şi mă arestează”, a spus Marcel Ciolacu.

După ce a terminat de vorbit, liderul grupului PNL, Florin Roman, a cerut dezinfectarea microfonului.

„Domnule preşedinte am o rugaminte. Parlamentul României a votat o lege. În acea lege am stabilit cu toţii că este obligatorie purtarea măştii îmn interiorul clădirilor şi instituţiilor. Prin urmare ca să nu leşinăm am rugămintea să solicitaţi Secretariatului General să dezinfecteze microfonul după ce aţi vorbit.

Ciolacu: Chemaţi-l pe Vela să mă aresteze. Rog secretariatul General, DSP-ul”, a spus Florin Roman.

Ludovic Orban a fost audiat, luni, în Parlament. El a dat explicaţii cu privire la măsurile luate în timpul stării de urgenţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arestare,
problema,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.