Ciolacu: Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 februarie 2022 54 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că starea de alertă sanitară trebuie să înceteze. El spune că social-democraţii vor adoptarea pachetului de măsuri pe energie, scăderea accizei la conbuistibil şi plafonarea preţurilor la RCA.

Ciolacu: Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze

„Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze! Pentru PSD, adevărata stare de alertă va însemna de acum înainte să protejăm populaţia, pe cei vulnerabili în special, dar şi economia în faţa creşterilor de preţuri”, sprie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El precizează că social-democraţii vor adoptarea pachetului de măsuri pe energie, scăderea accizei la conbuistibil şi plafonarea preţurilor la RCA.

„Sunt trei măsuri concrete care vor menţine puterea de cumpărare şi vor determina o inflaţie cu o singură cifră în acest an”, conchide liderul PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
stare de alertă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.