Ciolacu: Nu ştiu cine va fi candidatul la Preşedinţie, dar ştiu cu certudine cine va fi la Capitală

Autor: Laura Buciu Postat la 28 octombrie 2022 129 afişări

Preşdintele PSD Marcel Ciolacu a spus, vineri, la Buzău, că nu ştie va fi candidatul la Preşedinţia României, însă ştie „cu certitudine” cine va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei, şi anume Gabriela Firea.

Ciolacu: Nu ştiu cine va fi candidatul la Preşedinţie, dar ştiu cu certudine cine va fi la Capitală

Preşedintele PSD a spus că Gabriela Firea va fi „cu certitudine” candidatul PSD la Primăria Generală.

„Nu ştiu cine o să fie candidatul la preşedinţie. Eu, personal, nu ştiu acest lucru. În schimb, ştiu cu certitudine un lucru: Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală. Şi cum se spune la Bucureşti: dacă buzoienii ar lipsi o zi s-ar circula normal cred că e cazul să ne implicăm în viitoarea campanie electorală direct”, a spus Marcel Ciolacu.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat, încă din luna septembrie că nu îşi doreşte că candideze la Preşedinţia României, aşa cum s-a vehiculat, ci la Primăria Capitalei.

În ceea ce priveşte o posibilă candidatură la Preşedinţia României din partea PSD, Firea a spus, atunci, că este „o onoare” că numele ei a apărut alături de altele pentru o astfel de funcţie, însă nu îşi doreşte o astfel de candidatură.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
primărie,
preşedinţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.