Ciolacu, lui Cîţu: Te-ai folosit de impactul dramei de la „Matei Balş” să asmuţi categorii de români

Autor: Laura Buciu Postat la 01 februarie 2021 122 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îl critică pe premierul Florin Cîţu, pentru că a spus, în ziua tragediei de la „Matei Balş” că 95% din banii din sănătate merg pe salarii şi sporuri. „Te-ai folosit meschin şi calculat de impactul mediatic al dramei”, i-a spus Ciolacu, lui Cîţu.

Ciolacu, lui Cîţu: Te-ai folosit de impactul dramei de la „Matei Balş” să asmuţi categorii de români

„Cîţule, le-ai arătat românilor cât de neom poţi să fii, minţind o ţară întreagă aflată în stare de şoc în ziua tragediei de la Balş, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii şi sporuri! Te-ai folosit, meschin şi calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloşie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuţi categorii de români împotriva altora…”, scrie Marcel Ciolacu, pe Facebook, adresându-se premierului Florin Cîţu.

Preşedintele PSD spune că „adevărul este simplu şi se află în actele bugetare pe 2020”: „totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puţin decât pretinzi”.

Ciolacu mai spune că Florin Cîşu a tăiat anul trecut, când era ministru al Finanţelor, investiţiile în spitale, „până la un infim 2,5%”.

Liderul PSD mai spune că salariile medicilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul, ţin România încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu.

„Să te foloseşti de morţii de la <Matei Balş> pentru a-ţi argumenta austeritatea ne arată, Cîţule, că eşti expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
cîţu,
balş

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.