Ciolacu, la lansarea noilor modele Ford:Maşină cu brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc

Autor: Cosmin Pirv Postat la 24 octombrie 2023 45 afişări

„O reuşită majoră pentru industria auto românească. Este o maşină cu un brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc”, a spus premierul Marcel Cuolacu, marţi, la lansarea noilor modele Ford Transit Courier şi Ford Tourneo Courier.

Ciolacu, la lansarea noilor modele Ford:Maşină cu brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc

Premierul susţine că a vizitat trei hale de producţie şi că a fost impresionat atât de nivelul tehnologic, cât şi de profesionalismul angajaţilor de la uzina Ford din Craiova.

Mai mult, şeful Guvernului a făcut şi un drive test.

„Vreau să vă spun că sunt mândru de asemenea maşini, care pot rivaliza cu orice model concurent produs în altă fabrică a lumii. O reuşită majoră pentru industria auto românească. Este o maşină cu un brand American dar în mod clar cu suflet oltenesc. Nu spun asta doar pentru că se vede că s-a pus mult suflet în tot ceea ce ce s-a făcut aici, o spun mai ales pentru că la Craiova există şi fabrica de motoare, iar motorul este practic sufletul oricărei maşini”, a declarat Ciolacu,

El a amintit că a prins toate modelele fabricate în trecut la Craiova, de la Olcit la Daewoo, şi că acest lucru demonstrează că la Craiova există o tradiţie îndelungată în acest sector.

Marcel Ciolacu a precizat că producţia de la uzina Ford din 2022 constituie cel mai ridicat volum din istoria fabricii din Cariova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ford,
oltenesc,
marcel ciolacu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.