Ciolacu: Justiţia a făcut azi dreptate pentru Valeriu Zgonea. Astăzi a ieşit din nou soarele

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 februarie 2022 49 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj după ce Valeriu Zgonea, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, a fost achitat definitiv în procesul privind acuzaţiile de trafic de influenţă: „Astăzi a ieşit din nou soarele, Vali”.

Ciolacu: Justiţia a făcut azi dreptate pentru Valeriu Zgonea. Astăzi a ieşit din nou soarele

„Justiţia a făcut azi dreptate pentru Valeriu Zgonea! Ştiu că nimeni nu îi poate da înapoi timpul pierdut, sănătatea şi suferinţa îndurate în aceşti cinci ani de calvar, dar mă bucur că până la urmă adevărul a ieşit la lumină”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că „Vali Zgonea este un om bun, un social-democrat adevărat, care nu a meritat toate aceste lucruri”.

„Astăzi a ieşit din nou soarele, Vali”, încheie Ciolacu.

Valeriu Zgonea, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, a fost achitat definitiv în procesul privind acuzaţiile de trafic de influenţă. Decizia instanţei este defintivă.

Iniţial, Valeriu Zgonea fusese pedepsit la trei ani de închisoare cu executare.

Potrivit deciziei de vineri, se respinge, ca nefondat, apelul formulat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie, împotriva sentinţei penale nr. 126/03.02.2020, pronunţată de Tribunalul Bucureşti - Secţia I Penală, în dosarul care-l vizează pe Valeriu Zgonea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
zgonea,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.