Ciolacu anunţă că PSD intenţionează să intre în grevă parlamentară

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 aprilie 2021 42 afişări

Urmează şi greva parlamentară, anunţă preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El apreciază că Ludovic Orban a făcut un abuz pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului Vlad Voiculescu în termenul regulamentar:„Vom merge la CCR, act premergător schimbării din funcţie”.

Ciolacu anunţă că PSD intenţionează să intre în grevă parlamentară

„Urmează şi greva parlamentară. Este tot un instrument”, spune la Antena 3 Marcel Ciolacu.

La întrebarea moderatorului dacă ia în calcul şi acest tip de protest, liderul PSD a răspuns: „Categoric. Mergem la comisii şi Opoziţia nu mai merge la plen. O să vorbim şi cu cei de la AUR, dacă tot nu contează Opoziţia”.

Totodată, el îl critică pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului Vlad Voiculescu în termenul regulamentar.

„Vom face la Curte şi vom aştepta dacă preşedintele Camerei Deputaţilor (Ludovic Orban - n.r.) a încălcat regulamentul şi a făcut un abuz. Este act premergător schimbării din funcţie”, conchide Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
grevă parlamentară,
orban

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.