Ciocolata Heidi în promoţie în România, Polonia, Ungaria şi Cehia

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 31 octombrie 2012 572 afişări

Producătorul de ciocolată Heidi Chocolat derulează o campanie de promovare pentru ciocolata Heidi, în patru ţări. Promoţia este organizată în parteneriat cu compania aeriană SWISS şi vizează patru produse: Gourmette, Grand'Or, Dark şi Pure.

Premiile acordate în această promoţii sunt vacanţe în New York (SUA), Zurich (Elveţia), Muscat (Oman) sau Florenţa (Italia). Portofoliul Heidi Chocolat cuprinde tablete, praline, batoane şi figurine de ciocolată pictate manual, iar compania exportă în 40 de ţări de pe 6 continente.

Heidi Chocolat, parte a grupului elveţian Confisseur Laderach, are peste 300 de angajaţi. Promoţia se desfăşoară simultan în România, Polonia, Ungaria şi Cehia în perioada 25.10.2012 - 31.12.2012, iar valoarea totală a premiilor este de 12.500 de euro (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Heidi,
România,
Polonia,
Ungaria
/actualitate/ciocolata-heidi-in-promotie-in-romania-polonia-ungaria-si-cehia-10268821
10268821
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.