Ciocănea: Surprinzător, am primit doar două observaţii, într-o lună, la strategia de competitivitate

Postat la 11 decembrie 2013 46 afişări

Ministerul Economiei a primit doar două observaţii, într-un interval de o lună, la strategia de competitivitate, situaţia fiind surprinzătoare având în vedere importanţa acesteia atât pentru investitorii români, cât şi pentru cei străini, a declarat Adrian Ciocănea, sectretar de stat în minister.

Ciocănea: Surprinzător, am primit doar două observaţii, într-o lună, la strategia de competitivitate

"Am finalizat strategia de competitivitate şi am publicat-o spre dezbatere publică, iar în mod surprinzător am primit două observaţii într-o lună. Mi se pare un pic neaşteptat, pentru că este un document pe care toată lumea l-a cerut, inclusiv de către organizaţiile de investitori străini", a spus Ciocănea la conferinţa anuală de Reindustrializare şi Infrastructură, organizată de producătorul de pompe Aversa, în parteneriat cu Mediafax.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ciocanea-surprinzator-am-primit-doar-doua-observatii-intr-o-luna-la-strategia-de-competitivitate-11755335
11755335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.