HTC anunţă lansarea modelului One într-o altă culoare

Autor: Oana Netbai Postat la 11 decembrie 2013 280 afişări

Compania HTC s-a decis să se alăture celor care produc smartphone-uri aurii şi anunţă o nouă lansare a telefonului HTC One. Acesta are statut de produs aflat în ediţie limitată.

HTC anunţă lansarea modelului One într-o altă culoare

Telefonul este disponibil în România şi dispune de toate caracteristicile deja apreciate ale acestui model. Acesta completează culorile existente pe piaţa românească, dar se impune prin aspectul carcasei aurii cu detalii negre.

HTC One Gold Champagne are un ecran de 4,7  inchi, o rezoluţie de 1080p, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 600, 2 GB de memorie şi o cameră foto de 4 megapixeli.

HTC a venit cu această idee după ce Apple a lansat Iphone 5S – disponibil în varianta aurie, iar Samsung, la rândul său, a introdus un model gold al telefonului Galaxy S4.

Noul HTC One Gold va fi disponibil în România de pe 12 decembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
htc,
lansare,
model,
telefon,
companie,
smartphone
/business-hi-tech/it/htc-anunta-lansarea-modelului-one-intr-o-alta-culoare-11754984
11754984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.