Cinste eroilor Revolutiei! Ceremonii militare in Capitala in memoria victimelor din 21 decembrie 1989

Postat la 21 decembrie 2010 81 afişări

Ministerul Apararii organizeaza, marti, ceremonii militare si religioase la monumentele ridicate pentru cinstirea memoriei eroilor Revolutiei din Decembrie 1989, iar organizatiile de revolutionari participa la un mars de comemorare, din Piata Universitatii pana la Piata Revolutiei.

Manifestarile au inceput la ora 9.00 la Cimitirul Eroilor Revolutiei, unde a avut loc o ceremonie religioasa si au fost depuse coroane de flori.

Reprezentantii Ministerului Apararii si alti oficiali vor participa apoi la ceremonii de comemorare la Crematoriul "Cenusa", la Troita de la Spitalul Coltea, Troita din Piata Universitatii, in fata Salii Dalles si la Troita din Piata Romana.

Si Asociatia "21 Decembrie 1989" organizeaza mai multe evenimente pentru comemorarea eroilor Revolutiei. Manifestarile au inceput la ora 9.30, la Cimitirul Eroilor, cu o slujba de comemorare, urmata de depuneri de coroane. Membrii asociatiei vor merge apoi la Crematoriul "Cenusa", la monumentul de langa Spitalul Coltea si la Sala Dalles, pentru a depune coroane de flori si vor participa la o slujba de comemorare a eroilor in Piata Universitatii. De la ora 13.00, la sediul Asociatiei va avea loc un moment de evocare a memoriei eroilor din Decembrie 1989.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cinste-eroilor-revolutiei-ceremonii-militare-in-capitala-in-memoria-victimelor-din-21-decembrie-1989-7837191
7837191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.