Cinematografe Drive-in: unul dintre puţinele lucruri bune oferite de pandemie

Autor: Andra Stroe Postat la 20 iunie 2020 161 afişări

După zeci de ani în care fenomenul părea să definească doar existenţa adolescenţilor americani, acum este posibil ca, datorită coronavirusului, să fim în sfârşit pe punctul de a obţine propria noastră experienţă cinematografică în aer liber, din maşină.

Cinematografe Drive-in: unul dintre puţinele lucruri bune oferite de pandemie

În Marea Britanie, de pildă, a existat deja înainte de criză acest tip de cinematograf temporar, iar ministrul de finanţe Rishi Sunak pare a fi dornic să grăbească redeschiderea lor în timp ce britanicii găsesc noi forme de distracţie în timpul pandemiei. Imaginea unei maşini decapotabile din care să urmărim alături de alte zeci de oameni filmele difuzate, prin parbriz, în timp ce ne delectăm cu burgeri sau floricele, pare foarte romantică.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.