Cinema City, primul multiplex din judeţul Mureş, are opt săli şi peste 1.400 de locuri. GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai Postat la 16 decembrie 2011 61 afişări

Cinema City, inaugurează pe 16 decembrie primul multiplex din judeţul Mureş, în centrul comercial Promenada Mall din oraşul Târgu Mureş, în urma unei investiţii de 5 milioane de euro.

Cu o capacitate totală de 1465 de locuri şi 8 săli digitale, dintre care 5 săli capabile de proiecţii 3D, Cinema City Târgu Mureş este al 12-lea multiplex pe care reţeaua internaţională de cinematografe îl deschide în România, din 2007 până în prezent. Multiplexul are tehnologie de ultimă generaţie fiind folosite proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround. În complex este plasat şi un bufet pentru gustări (popcorn, nachos, dulciuri) şi băuturi răcoritoare dar şi o cafenea dezvoltată în parteneriat cu Strauss România. "Noul multiplex este un pas important în dezvoltarea companiei pe piaţa românească şi va oferi vizitatorilor din oraş şi din zonele învecinate posibilitatea de a viziona cele mai noi filme, simultan cu lansarea lor la nivel naţional", a declarat Andrea Buda, directorul de marketing şi PR al Cinema City Ungaria şi România.

"Ne bucurăm să fim alături de Cinema City la inaugurarea primului multiplex din judetul Mureş. Alegerea Cinema City sprijină viziunea strategică a AEW Europa de a face Promanada Mall un centru comercial regional dinamic", a declarat Isabelle Clerc, director asset management Europa Centrală la AEW Europa.

În perioada 16 - 22 decembrie, Cinema City Târgu Mureş va avea în program două premiere, "Misiune Imposibilă", cu Tom Cruise, "Sherlock Holmes" cu Robert Downey Jr. şi Jude Law în rolurile principale, şi o avanpremieră "Alvin şi veveriţele 3", cu binecunoscutele şi îndrăgitele veveriţe.

Odată cu deschiderea Cinema City Târgu Mureş, compania extinde numărul de săli operate la 114, care însumează peste 21.000 de locuri. La nivel naţional, Cinema City operează multiplexuri în Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Arad, Cluj, Bacău, Brăila şi Baia Mare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cinema City,
multiplex,
Mureş
/actualitate/cinema-city-primul-multiplex-din-judetul-mures-are-opt-sali-si-peste-1-400-de-locuri-galerie-foto-9067196
9067196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.