Cine vrea să lucreze la Primăria Capitalei? PMB pune la bătaie 2.000 de locuri de muncă

Postat la 16 noiembrie 2017 2639 afişări

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) organizează vineri şi sâmbătă un târg de joburi pentru ocuparea a peste 2.000 de posturi în cadrul celor 22 de companiii municipale din administrarea PMB, ceea ce înseamnă o medie de 100 de posturi pentru fiecare companie.

Cine vrea să lucreze la Primăria Capitalei? PMB pune la bătaie 2.000 de locuri de muncă

„Prin organizarea acestui târg de joburi, Primăria Capitalei îşi propune să angajeze oameni competenţi pentru ocuparea posturilor aflate în portofoliul celor douăzeci şi două de Companii Municipale. Este important de ştiut că acest târg se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât şi celor cu studii medii, aşa că îi invit pe toţi cei care sunt în căutarea unui loc de munca să participe la evenimentul organizat de noi, pentru a ocupa unul dintre cele peste 2.000 de locuri de muncă disponibile”, a declarat, joi, primarul general Gabriela Firea.

Intrarea la Târgul de Joburi organizat de PMB este liberă, iar evenimentul va avea loc în incinta Spaţiului Expoziţional al Institutului Naţional de Statistică din Bucureşti.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.