Cine s-a „Ingrijit“ de Oostlander?

Postat la 17 februarie 2006 10 afişări

Nu l-am supravegheat pe Oostlander", au declarat PSD si SIE, in replica la un interviu acordat de fostul europarlamentar olandez ziarului Ziua.

"Nu l-am supravegheat pe Oostlander", au declarat PSD si SIE, in replica la un interviu acordat de fostul europarlamentar olandez ziarului Ziua. Cunoscut critic al guvernul Nastase si al capacitatii sale de a duce Romania in UE, Arie Oostlander afirma ca a fost, anul trecut, tinta serviciului secret roman. Un posibil argument: celebrele stenograme ale PSD.

 

Potrivit lor, liderii PSD ar fi discutat in sedinte de partid despre modul in care ar putea contracara criticile europarlamentarului, "o persoana care trebuie oprita". Ex-ministrul  Apararii, Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al PSD, ar fi fost cel care a lansat ideea folosirii "oamenilor de la servicii".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/cine-s-a-ingrijit-de-oostlander-2510307
2510307
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.