Cine incaseaza salariul prin Citibank poate lua credit in lei fara documente de venit

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 12 iulie 2011 32 afişări

Citibank Romania a lansat o oferta de credit in lei de nevoi personale, pentru care doritorii nu mai trebuie sa prezinte fisa fiscala sau adeverinta de venit daca salariile lor sunt virate in conturi deschise la aceasta banca.

Suma maxima disponibila este de 60.000 de lei, fara garantie sau avans. Dobanda anuala este fixa pe intreaga perioada de rambursare si este cuprinsa intre 13,99% (dobanda preferentiala pentru cei care isi iau salariile in conturi deschise la Citibank) si 18,99% pe an. Pentru un credit de 55.000 de euro, dobanda anuala efectiva este cuprinsa, in functie de aceste rate, intre 15,40% si 21,26% pe an.

"Principalul avantaj al imprumutului in lei este eliminarea riscului generat de fluctuatia cursului valutar. Clientul are posibilitatea de a gestiona imprumutul in mod eficient si de a opta pentru rambursarea in rate egale sau descrescatoare", a declarat Mihaela Nacu, directorul departamentului de credite pentru persoane fizice la Citibank Romania.

Banca promite ca decizia privind creditul este anuntata in 24 de ore de la depunerea documentatiei. Pentru a spori atractivitatea ofertei, Citi afirma ca primele 20 de credite aprobate pana la 31 iulie, clientii castiga un city break pentru 2 persoane la Viena sau Praga. Pentru restul creditelor aprobate in perioada campaniei, clientii primesc un voucher de cumparaturi pentru vacanta in valoare de 100 de lei.

Citibank, membra a grupului financiar american Citigroup, este prezenta in Romania din anul 1996. Banca, axata initial pe produse pentru clientii companii, s-a extins din 2008 pe piata serviciilor bancare pentru persoane fizice, tintind clientii cu venituri peste medie.

Conform datelor BNR, volumul creditelor nou acordate in sectorul neguvernamental a crescut in mai in termeni reali cu 1,3% fata de aprilie, la 207,7 miliarde de lei, in cea mai mare parte pe seama creditelor in valuta. In acelasi timp insa, luna mai a fost a doua din acest an in care creditul in lei nu a mai scazut, desi cresterea a fost nesemnificativa, de mai putin de 0,5%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-incaseaza-salariul-prin-citibank-poate-lua-credit-in-lei-fara-documente-de-venit-8489281
8489281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.