Cine este tânăra care coordonează departamentul de vânzări la distanţă al Metropolitan Life

Autor: Andra Stroe Postat la 24 august 2019 208 afişări

„Până în prezent nu am avut experienţe profesionale internaţionale. Cu toate acestea, le găsesc oportune pentru o dezvoltare accelerată şi cred că este important să rămâi deschis şi interesat.”

Cine este tânăra care coordonează departamentul de vânzări la distanţă al Metropolitan Life

Cristina Albu este head of direct to consumer sales în cadrul Metropolitan Life şi în prezent coordonează o echipă de patru persoane, principalele sale responsabilităţi fiind dezvoltarea şi managementul zonei de vânzări la distanţă. Ea spune că anul trecut eforturile departamentului său s-au concretizat prin atragerea a peste 80.000 de clienţi noi. „Am desfăşurat peste 12 campanii de vânzari. Totodată, am implementat un program de informare proactivă a clienţilor cu privire la statusul poliţei de asigurare prin care aceştia au mereu cele mai noi detalii la îndemână şi îşi pot gestiona mai eficient planul de protecţie financiară. De asemenea, am implementat un nou parteneriat cu Transfer Rapid prin intermediul căruia asigurăm protecţia financiară a unei noi categorii de clienţi, cei sprijiniţi financiar de către cei care lucrează în afara ţării.” Cristina Albu studiat în cadrul ASE şi s-a alăturat echipei Metropolitan Life în 2012 pe poziţia de telemarketing manager, primind funcţia actuală în 2015. Anterior, a lucrat în cadrul Citibank ca telesales outsourcing manager, la UniCredit Bank pe poziţia de bancassurance product manager şi a deţinut o serie de funcţii în cadrul Alico Asigurari România. Printre celelalte experienţe profesionale se numără joburile în cadrul companiilor AIG Life Asigurări România, Interamerican şi ING Asigurări de Viaţă. 

Profilul Cristinei Albu a apărut în catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.