Cine este Stanislav Trifonov, excentricul cântăreţ şi om de televiziune care a produs mare surpriză a alegerilor din Bulgaria

Postat la 05 aprilie 2021 106 afişări

Cine este Stanislav Trifonov, excentricul cântăreţ şi om de televiziune care a produs mare surpriză a alegerilor din Bulgaria

Bulgarii au mers dumincă la urne pentru a alege un nou Parlament.Surpriza alegerilor a fost partidul ”Există un Astfel de Popor” al excentricului cântăreţ şi om de televiziune Stanislav Trifonov. Noua formaţiune populistă antisistem se află pe locul doi cu 19%.

Surpriza din alegerile din Bulgaria. Cine este Stanislav Trifonovn?

Alegerile din Bulgaria au produs o surpriză aducând pe locul doi o formaţiune ce este la primul scrutin. Partidul ”Există un Astfel de Popor” a devansat partide precum cel al socialiştilor şi Mişcarea pentru Drepturi şi Libertăţi ce au o istorie de zeci de ani.

Stanislav Trifonovn un popular om de televiune şi cântăreţ folk-pop ce se află la conducerea noii formaţiuni ”Există un Astfel de Popor”, a produs mare surpiză în alegerile de la sud de Dunăre.

Stanislav Trifonov, care este cunoscut de bulgari sub apelativul „Slavi” a speculat în alegeri nemulţumirile generale ale populaţiei faţă de sistem. Partidul a avut în mare un discurs populist ce şi-a concentrat resurse pe atacarea constantă a partidelor mari, relatează rferl. Stanislav Trifonov s-a ferit în campanie să îmbrăţişeze o ideologie politică preferând să atace atât dreapta cât şi stânga.

Trifonov şi-a înfiinţat partidul - Există un astfel de popor - cu puţin timp înainte de scandalul de corupţie din 2020 care a zguduit partidele cunoscute din Bulgaria şi a scos în stradă mii de oameni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
surpriza,
bulgaria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.