Cine este şi ce avere are primarul din Râmnicu Vâlcea, suspectat de luare de mită

Postat la 25 aprilie 2013 28 afişări

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea, dar şi la locuinţa primarului Emilian Frâncu (PNL), acesta fiind suspectat de luare de mită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cine este şi ce avere are primarul din Râmnicu Vâlcea, suspectat de luare de mită

Înainte de a fi ales primar, Emilian Frâncu a fost senator PNL. Conform CV-ului depus ca senator, Emilian Frâncu, are 57 de ani, şi a absolvit pe rând: 1966 - Universitatea Populară, Râmnicu Vâlcea: Curs stenografie (1 an); 1971 - Şcoala populară de Arte Plastice (4 ani); 1975 - Colegiul Naţional Alexandru Lahovari (Nicolae Bălcescu) din Râmnicu Vâlcea - şef de promoţie; 1981 - Institutul Politehnic Bucureşti - Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii; 1983 - Curs de specializare (3 luni) la CEPECA - Academia Ştefan Gheorghiu: "Metode şi tehnici de organizare şi conducere a activităţii de invenţii şi inovaţii"; 1987 - Curs de perfecţionare (3 luni) la MTTc - CIPLTc Bucureşti: "Asigurarea şi controlul calităţii"; 1988 - Curs de specializare (3 luni) la MTTc: "Centrale telefonice digitale"; 2001 - Universitatea Ecologică Bucureşti - Facultatea de Drept; 2005 - Curs de specializare la Centrul de Analiză şi Dezvoltare Instituţională (4 luni): Bazele managementului organizaţional; 2006 - masterat în Managementul afacerilor, Universitatea Constantin Brâncoveanu, Rm. Vâlcea; 2006 - masterat în Dreptul instituţiilor publice, Universitatea Lucian Blaga, Sibiu. De asemenea, în 2010, Frâncu a obţinut doctoratul în Istorie la Universitatea "Valahia" din Târgovişte şi în Drept la Academia de Poliţie din Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-este-si-ce-avere-are-primarul-din-ramnicu-valcea-suspectat-de-luare-de-mita-10798197
10798197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.