Cine este omul care s-ar fi aflat la manşa avionului prăbuşit la Giurgiu

Autor: Laura Buciu Postat la 27 august 2022 1405 afişări

Cine este omul care s-ar fi aflat la manşa avionului prăbuşit la Giurgiu

La manşa avionului prăbuşit sâmbătă între Letca Nouă şi Letca Veche s-at fi aflat proprietarul Aerodromului din letca Nouă, Valentin Anghel, au declarat, pentru MEDIAFAX, martori din comună.

Aerodromul din Letca Nouă a fost deschis în urmă cu aproximativ 2 ani, dar în ultima vreme nu s-au mai făcut zboruri, a spus Marian Negru, primarul comunei Letca Nouă.

Când a deschis Aerodromul, Valentin Anghel a spus că vrea să facă o şcoală de pilotaj.

„Valentin Anghel era un om deosebit. L-am cunoscut, am vorbit de câteva ori. Când a deschis a venit la mine, a spus că face şcoală de pilotaj”, a spus primarul.

Se pare că tot Valentin Anghel s-ar fi aflat sâmbătă la manşa avionului ultrauşor model CITIUS YR-5599 prăbuşit în zona împădurită.

Deşi nu au fost identificate cele două victime, ele fiind găsite carbonizate, oamenii din comună spun că Valentin Anghel este una dintre ele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
pilot,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.