Cine este noul director de achiziţii şi logistică al Hidroelectrica

Postat la 14 iulie 2014 208 afişări

Administratorul judiciar al Hidroelectrica l-a numit pe poziţia de director de achiziţii şi logistică al producătorului de electricitate pe Viorel Cerchez, care a deţinut anterior aceeaşi funcţie în cadrul Ţiriac Holdings, a anunţat compania.

Cine este noul director de achiziţii şi logistică al Hidroelectrica

 Cerchez a fost selectat pentru acest post în cadrul proiectului de recrutare a managerilor Hidroelectrica derulat de Euro-Insol şi Hidroelectrica în anul 2013 cu firma Pedersen&Partners, unde s-a clasat pe primul loc.

Din octombrie 2009 şi până la angajarea la Hidroelectrica a fost director de achiziţii la Ţiriac Holdings (Ţiriac Auto, Ţiriac AIR, Ţiriac Real Estate şi Ţiriac Financial). Anterior aceste funcţii, el a lucrat la Hewlett Packard Bucureşti & Geneva, pe poziţia de director de achiziţii (2005-2007) şi director de strategie şi achiziţii din noiembrie 2007 până în octombrie 2009.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-este-noul-director-de-achizitii-si-logistica-al-hidroelectrica-12932748
12932748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.