Cine este Mirela Călugăreanu, noua preşedintă ANAF şi ce avere are

Postat la 18 iulie 2017 355 afişări

Mirela Călugăreanu a fost director executiv Colectare în cadrul Direcţiei Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti. Noua preşedintă a ANAF, Mirela Călugăreanu, are, potrivit declaraţiei de avere, un apartament şi o casă în Bucureşti, dar a primit şi o cotă parte dintr-o altă casă ca moştenire, are în conturi 68.000 de euro şi a câştigat anul trecut aproape 9.000 de lei lunar.

Cine este Mirela Călugăreanu, noua preşedintă ANAF şi ce avere are

Mirela Călugăreanu are un apartament şi o casă în Bucureşti, precum şi o cotă parte dintr-o altă casă din Capitală, primită moştenire, dar şi o casă de vacanţă în judeţul Giurgiu.

Ea mai deţine, împreună cu soţul său, două terenuri intravilane în Bucureşti, unul în Giurgiu, dar şi o cotă parte dintr-un teren agricol de 40.400 metri-pătraţi în judeţul Giurgiu.

De asemenea, Mirela Călugăreanu mai are un atoturism Land Rover Free Lander, fabricat în 2010, iar în conturi are 60.000 de euro "ridicaţi şi nedepuşi" plus încă 18.000 de euro.

Potrivit declaraţiei de avere, în anul 2016 Mirela Călugăreanu a încasat un salariu de 105.410 lei, în medie aproape 8.800 de lei, faţă de soţul său, Paul, care este şef serviciu la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 1, care a avut un salariu lunar de peste 7.600 de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.