Cine este miliardarul care susţine un program de muncă extrem

Postat la 29 mai 2019 6341 afişări

Cine este miliardarul care susţine un program de muncă extrem

Jack Ma, unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, a fost criticat recent pentru susţinerea acordată aşa-numitului program 996, care se referă la un program de muncă de 12 ore pe zi, 6 zile pe săptămână.

 

Ma, fondator al gigantului online Alibaba, a publicat mai multe comentarii pe reţelele sociale în care aproba un program de muncă extrem. "Dacă găsim lucruri care ne plac, 996 nu reprezintă o problemă", a transmis Ma printr-o postare postată pe siteul Weibo. "Dacă nu îţi place ceea ce faci, atunci fiecare oră e un chin".

 

Mai mulţi utilizatori s-au arătat revoltaţi de declaraţiile lui Ma, aşa că el a revenit, scriind că nu a vrut să promoveze programul extins, ci să îi laude pe cei care muncesc mai mult decât strictul necesar.

 

Jack Ma este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori chinezi. Născut într-o familie săracă, el nu a avut prea mult succes în mediul academic, pornind Alibaba cu bani strânşi de la mai mulţi prieteni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
munca,
refuz,
bogati,
oameni,
fericire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.