Cine este Michael Wolff, autorul cărţii care a zguduit Casa Albă: Cum s-a întâlnit cu Trump şi ce surse a folosit pentru afirmaţiile din carte

Postat la 08 ianuarie 2018 67 afişări

Michael Wolff este autor, eseist şi jurnalist american, câştigător al premiului Mirror şi National Magazine. Este autorul a şapte cărţi, printre care şi o biografie a lui Rupert Murdoch – preşedintele Fox News Channel - şi cartea momentului pe Amazon şi Apple iBooks Store, „Fire and Fury – Inside the Trump White House” .

Cine este Michael Wolff, autorul cărţii care a zguduit Casa Albă: Cum s-a întâlnit cu Trump şi ce surse a folosit pentru afirmaţiile din carte

„Fire and Fury – Inside the Trump White House”  a zguduit Washingtonul prin afirmaţiile autorului Michael Wolff, acesta spunând despre Trump că este un preşedinte nefuncţional, care nu a dorit să câştige alegerile şi care are obiceiul să se culce cu soţiile prietenilor săi, scrie The Guardian.

Cartea a fost dezminţită ca fiind o ficţiune tabloidă, însă autorul susţine că are surse solide din interiorul echipei de campanie a preşedintelui şi din interiorul Case Albe.

Donald Trump scria joi pe twitter: „Nu am autorizat accesul autorului cărţii mincinoase în Casa Albă ,de fapt l-am refuzat de câteva ori! Niciodată nu am vorbit cu el pentru carte. Este plină de minciuni, interpretări greşite şi surse false.”

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.