Cine este femeia cu care miliardarul Bill Gates are o relaţie. Este văduva fostului CEO al Hewlett-Packard

Postat la 21 februarie 2023 175 afişări

Cine este femeia cu care miliardarul Bill Gates are o relaţie. Este văduva fostului CEO al Hewlett-Packard

După divorţul său exploziv de Melinda, fondatorul Microsoft s-a îndrăgostit de Paula Hurd.

Bill îşi căuta de ceva vreme un suflet pereche.

Secretul a fost bine păstrat.

După divorţul său exploziv de Melinda, fondatorul Microsoft s-a îndrăgostit de Paula Hurd. Această brunetă de 60 de ani ale cărei trăsături, coafură şi chiar activităţi filantropice par a fi un copy-paste al fostei sale soţii, potrivit publicaţiei ParisMatch.

În ianuarie, au vost văzuţi împreună, la Sydney, privind împreună spre mare. Numai cei din Silicon Valleyau recunoscut această „femeie misterioasă” . Paula Hurd, văduva lui Mark Hurd, fostul CEO al Hewlett-Packard, a murit în octombrie 2019, la vârsta de 62 de ani, de cancer. Bill Gates este în preajma ei de multă vreme. Ei împărtăşesc pasiunea pentru tenis. Mergeau împreună la meciuri, ceea ce au făcut din nou pe 29 ianuarie. Dar nu fusesera  văzuţi niciodată ca un cuplu.

Acest lucru s-a întâmplat la Rod Laver Arena, terenul central al stadionului din Melbourne, pentru finala masculină a Australian Open câştigată de Novak Djokovic. Un prieten apropiat spune că sunt „nedespărţiţi” . Şi durează de ceva vreme. „Îi vedem împreună tot timpul”, spune un membru al Vintage Club din Indian Wells, un club unde trebuie să plateşti 250.000 USD în taxe de intrare şi apoi 32.500 USD în cotizaţii anuale pentru a te alătura acestui club de golf şi tenis ultra-select din Valea Coachella din California. Paula a cumpărat acolo o vilă mare chiar înainte să moară soţul ei. Bill şi-a oferit şi el una în 1999: 1.300 de metri pătraţi în inima unei oaze luxuriante cu palmieri din deşertul din California, pentru o sumă de 12,5 milioane de dolari. Un fleac pentru el. Probabil că în acest colţ de paradis a fost legată idila.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bill gates,
ceo,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.