Cine este femeia care doarme în garaj când merge acasă la Elon Musk

Postat la 30 august 2022 70 afişări

Cine este femeia care doarme în garaj când merge acasă la Elon Musk

Model la 74 de ani şi mamă proprietarului Tesla şi Space X, Maye Musk spune că „fiul meu nu este interesat de lucrurile materiale. Casa lui din Texas este atât de mică încât locuiesc în garaj”.

Maye Musk este o celebritate, iar asta nu doar pentru că l-a adus pe lume pe unul dintre cei mai faimoşi bărbaţi de pe planetă. Elegantă, la 74 de ani, Maye Musk este chemată să pozeze în toată lumea.

Autobiografia ei, lansată în 2019, a fost tradusă în 30 de limbi. A apărut într-un costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit, ediţia din luna mai. În săptămâna modei de la Paris, a fost ambasadorul Dior. „Mă angajează pentru ridurile mele, nimeni nu mi-a cerut vreodată să mă schimb”.

În afara lui Elon, mai are doi copii: Kimbal şi Tosca. De mic, pe Elon îl numea „Genius Boy”: „A fost mereu intenţionat să capteze informaţii, puteam să-l întrebăm orice. Şi asta a fost înainte de internet. Cred că acum l-am putea numi internet”.

Viaţa pentru Maye şi copiii ei nu a fost întotdeauna uşoară. Fostul ei soţ, Erroll, definit de Elon drept „o fiinţă umană groaznică”, i-a spus că este proastă şi urâtă: „Îmi amintesc că m-am gândit: nu pot fi aşa de urâtă”.

În cele din urmă, i-a luat pe cei 3 băieţi şi s-au mutat din Africa de Sud. I-au pierdut bagajele şi a fost nevoită să folosească hainele lui Tosca şi ale lui Elon, „pentru că nu îmi permiteam să cumpăr altele noi”. Multă vreme s-a temut să nu are ce să le dea să mănânce copiilor.

Îşi apără cu ferocitate fiul

Acum, locuieşte la New York, într-un apartament „nu mare”: „Nu am nevoie de spaţiu irosit, pentru că odată cu el vin şi responsabilităţi”.

NIci Elon nu este atât de interesat de bunurile materiale şi locuieşte într-un loc relativ modest din Boca Chica, sediul SpaceX din Texas. Este atât de mi locul  încât, atunci când se duce să-l vadă, „trebuie să dorm în garaj. Nu poţi avea o casă de lux lângă un loc de lansare a rachetelor”.

Maye susţine că nu se amestecă în deciziile copiilor ei, dar este o mama grijulie. Contul ei de Twitter, cu peste 780.000 de urmăritori, este plin de hashtag-ul #proudmom.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femeie,
refuz,
copii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.