Cine este copilul de doar 12 ani ce este considerat mai deştept decât Einstein. A fost inclus în „clubul creierelor” cu un scor uriaş

Postat la 30 decembrie 2021 44 afişări

Cine este copilul de doar 12 ani ce este considerat mai deştept decât Einstein. A fost inclus în „clubul creierelor” cu un scor uriaş

La vârsta de 12 ani Barnaby Swinburn, a fost admis la clubul de creier Mensa cu un scor de 162 de puncte. Celebrul fizician german a fost estimat ca având un scor sub 160, la fel ca Stephen Hawking. Barnaby are 12 ani, pistrui pe nas şi un IQ care îl face oficial un geniu.

Tânărul a intrat în exclusivistul „club al creierelor”, Mensa (cel mai tânăr membru are 2 ani, detalii AICI), după ce a trecut testul IQ pentru admitere cu un scor care îl plasează peste celebrul Einstein.

Copilul locuieşte cu familia în oraşul englez Bristol, iubeşte matematica şi chimia, visează să meargă la Oxford şi a cerut criptomonede ca şi cadou de Crăciun. 

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scor,
club,
copil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.