Cine este AUTORUL atacului din Paris. Se afla în evidenţa serviciilor de informaţii franceze. Părinţii atacatorului, la sediul poliţiei pentru audieri

Autor: Marian Avram Postat la 13 mai 2018 191 afişări

Autorul atacului cu cuţit de sâmbătă seara din centrul Parisului este un tânăr de 21 de ani, născut în Cecenia, afirmă surse judiciare citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

Autorul atacului din Paris era în evidenţa serviciilor de informaţii franceze, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Le Figaro.

Tânărul figura în registrul pentru siguranţă naţională al serviciilor franceze de informaţii.

În acest registru figurează peste 10.000 de persoane, printre care se numără persoane suspectate de radicalism islamic sau care au legături cu grupările teroriste, dar şi membri ai grupărilor de extremă-dreapta.

Părinţii atacatorului au mers la sediul poliţiei pentru audieri.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ATAC,
PARIS,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.