Cine este actorul celebru din telenovele vrea să devină preşedinte

Autor: Petru Mazilu Postat la 29 septembrie 2023 79 afişări

Cine este actorul celebru din telenovele vrea să devină preşedinte

O fostă vedetă a telenovelelor a anunţat că vrea să candideze la funcţia de preşedinte al Mexicului. Eduardo Verastegui are un mesaj conservator şi spune că este prietenul lui Donald Trump, potrivit Reuters.

Actorul Eduardo Verastegui este un activist de dreapta, în vârstă de 49 de ani. În cadrul unui interviu, el a declarat că doreşte să oprească avortul şi traficul de persoane. De altfel, subiectul privind traficul de copii a fost utilizat într-un film în care a jucat şi care a devenit un succes în SUA în acest an.

„Suntem o ţară catolică guvernată de un guvern anti-catolic", a spus el.

Verastegui nu a ocupat niciodată o funcţia în administraţie şi nu este susţinut de niciun partid politic. Totuşi, el are numeroşi simpatizanţi din rândul celor care i-au urmărit filmele.

Pentru a se înscrie în cursa prezidenţială, Verastegui trebuie să strângă aproape un milion de semnături din cel puţin 17 din totalul de 32 de state din Mexic.

„Nu cred că va putea strânge semnăturile. Ştiu că are mulţi bani... Banii ajută, dar ai nevoie de o infrastructură politică", a spus analistul politic Carlos Bravo.

Chiar dacă nu este cotat cu şanse, intenţia de a candida a atras atenţia publicului. Rămâne de văzut cum va evolua situaţia până anul viitor atunci când vor fi organizate alegerile din Mexic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
alegeri,
mexic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.