Cinci înalţi oficiali nord-coreeni, executaţi cu tunuri antiaeriene

Postat la 28 februarie 2017 203 afişări

Cinci înalţi oficiali nord-coreeni, executaţi cu tunuri antiaeriene

Cinci înalţi oficiali din Coreea de Nord au fost executaţi cu artilerie antiaeriană pentru că au furnizat informaţii false ce l-au ”înfuriat” pe liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, potrivit unui agent al serviciilor de informaţii sud-coreene, citat de The Independent.

Aceste informaţii au fost oferite de Serviciul Naţional de Informaţii din Coreea de Sud, prin intermediul unei scurte şedinţe informative, în timp ce Malaysia investighează moartea prin otrăvire a fratelui vitreg al liderului nord-coreean. Se presupune că Kim Jong-Un a ordonat asasinarea lui Kim Jong-Nam, ce a avut loc la data de 13 februarie, pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur.

Potrivit agenţiei de spionaj sud-coreene, cei cinci oficiali nord-coreeni, ce făceau parte din Departamentul Securităţii de Stat, au fost executaţi cu tunuri antiaeriene din cauza unor informaţii false oferite liderului de la Phenian.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.