Cifră de afaceri record de 37 mil. euro în 2018 pentru Cos România, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa soluţiilor la cheie la pentru spaţii de birouri

Autor: Ştefan Stan Postat la 08 aprilie 2019 67 afişări

Cifră de afaceri record de 37 mil. euro în 2018 pentru Cos România, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa soluţiilor la cheie la pentru spaţii de birouri

COS România, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa soluţiilor la cheie la pentru spaţii de bioruri, a înregistrat la finalul anului trecut o cifră de afaceri record de 37 mil. euro, în creştere cu 30% faţă de anul precedent, potrivit unui anunţ al companiei. 

Creşterea vine în contextul avansului record din ultimii 5 ani, de peste 70%, a pieţei spaţiilor de birouri din România, ceea ce a atras după sine o creştere accelerată şi în piaţa soluţiilor de office design. Cea mai rapidă dezvoltare a fost înregistrată în sectorul companiilor de IT, financiare sau centre de afaceri, iar estimările arată că trendul ascendant va continua şi în 2019.

“Prin intermediul reamenajării Showroom-urilor COS din Bucureşti şi Cluj şi deschiderea Showroom-ului din Timişoara, în toamna anului trecut, am introdus în Romania un nou concept, cel de Work-Life Center – spaţii de birouri care reprezintă o extensie a stilului de viata al angajaţilor, prin atractivitate, flexibilitate, confort şi o puternică interconectivitate. Pe langa parteneriatele exclusive deja existente cu Steelcase, lider mondial în producţia de mobilier pentru birou si Interface, cel mai mare producator de mochetă modulară, anul trecut am pus bazele unui nou parteneriat exclusiv cu producatorul german de mobilier, Walter Knoll, iar la începutul acestui an ne-am extins portofoliul cu inca un productor de prestigiu, Thonet”, a spus Christophe Weller, CEO & Founder, COS Romania.

Pana la sfârşitul acestui an, COS România preconizează creşterea portofoliului de parteneri exclusivi pentru România cu înca 3 mari nume de producători internaţionali de mobilier pentru birouri si preconizează o cifră de afaceri în creştere cu 10% faţă de anul trecut.

COS este parte a Office Solutions Group, consultant in domeniul birourilor din 1995 si unul dintre cei mai mari din Europa, cu birouri in Moscova, Sankt Petersburg, Kiev, Almaty, Astana, Atyrau, Minsk, Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
romania,
birouri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.