Chrysler refuză să-şi recheme maşinile în service

Postat la 05 iunie 2013 56 afişări

Producătorul auto Chrysler respinge o cerere a autorităţii SUA pentru siguranţa traficului privind rechemarea în service a 2,7 milioane de SUV-uri din cauza unor riscuri legate de amplasarea rezervorului de combustibil.

Chrysler refuză să-şi recheme maşinile în service

 Autoritatea Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi a avertizat că amplasarea rezervorului la SUV-urile Jeep Grand Cherokee produse în 1993-2004 şi la Jeep Liberty din 2002-2007 nu este sigură.

Respingerea unei cereri de rechemare formulate de autoritatea pentru siguanţa traficului este un eveniment foarte rar în SUA, notează CNN.

O astfel de decizie a organizaţiei americane a fost conetstată ultima dată în 1996, tot de către Chrysler. Compania americană a câştigat doi ani mai târziu un proces cu autoritatea de reglementare.

Chrysler, producător auto aflat sub controlul grupului italian Fiat începând din 2009, a explicat că amplasarea rezervorului celor două SUV-uri, în spatele punţii spate, este o practică întâlnită la multe alte autovehicule.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/chrysler-refuza-sa-si-recheme-masinile-in-service-10930658
10930658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.