Chiuariu spune că modificările la Codul Penal se referă la parlamentari şi în niciun caz la miniştri

Postat la 13 decembrie 2013 46 afişări

Senatorul Tudor Chiuariu a declarat joi, că modificările la Codul Penal se referă la parlamentari şi în niciun caz la miniştri, precizând că el nu era parlamentar în perioada în care a fost ministru al Justiţiei.

Chiuariu spune că modificările la Codul Penal se referă la parlamentari şi în niciun caz la miniştri

 Întrebat, într-o emisiune la Digi 24, dacă modificările aduse Codului Penal îi vizează şi pe miniştri, preşedintele Comisiei juridice din Senat, Tudor Chiuariu, a spus că textul legii se referă la parlamentari şi în niciun caz la miniştri.

"Eu cred că e evident că nu, dacă citim textul legii, care se referă la parlamentari şi în niciun caz la miniştri", a spus Tudor Chiuariu.

Întrebat cum comentează declaraţiile vehiculate în spaţiul public potrivit cărora şi el ar fi unul dintre beneficiarii modificărilor aduse Codului Penal, Tudor Chiuariu a spus că el nu era parlamentar în perioada în care a fost ministru al Justiţiei.

"Eu nici în categoria asta nu mă încadrez, pentru că nu eram parlamentar în perioada în care eram ministru", a spus Tudor Chiuariu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/chiuariu-spune-ca-modificarile-la-codul-penal-se-refera-la-parlamentari-si-in-niciun-caz-la-ministri-11765080
11765080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.