Chirurg care l-a văzut pe falsul medic cum opera: Nici nu se spăla pe mâini. Cred că s-a uitat mult pe Youtube/ Ce intervenţii făcea

Postat la 06 februarie 2019 62 afişări

Un chirurg estetician din Bucureşti, Victor Schwartz, susţine că l-a văzut de mai multe ori în sala de operaţie pe falsul chirurg italian şi că acesta, pe lângă faptul că nu avea studii, nici măcar nu se spăla pe mâini înainte de intervenţii, nu dezinfecta şi nu folosea mănuşi.

Chirurg care l-a văzut pe falsul medic cum opera: Nici nu se spăla pe mâini. Cred că s-a uitat mult pe Youtube/ Ce intervenţii făcea

„L-am văzut de mai multe ori în sala de operaţie, la o clinică privată unde lucram amândoi. Pe lângă faptul că nu avea studii, era o catastrofă din punct de vedere al procedurilor standard. Nu dezinfecta nimic, lucra fără mănuşi şi nici măcar nu se spăla pe mâini”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Victor Schwartz, chirurg estetician.

 

Victor Schwartz explică şi cum a fost posibil ca un individ fără studii medicale să facă, totuşi, intervenţii chirurgicale.

 

„A fost o clinică privată care l-a promovat la început, apoi şi-a făcut singur reclamă. El făcea rinocorecţii şi liposucţii, dar evident, le făcea foarte prost, nu avea tehnică, nu respecta procedurile. Cred că s-a uitat foarte mult pe Youtube la operaţii de acest gen, că să poată avea idee despre aceste intervenţii”, mai spune Schwartz.

 

Acesta nu exclude ca în zilele următoare să apară multe persoane, îndeosebi femei, care să suţină că au fost operate de falsul medic italian şi care acum au probleme din punct de vedere medical.

 

Matteo Politi, acuzat că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti, deşi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, de poliţiştii de frontieră de la Curtici, judeţul Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
interventii,
medic,
uitare,
youtube

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.