Chirie record: O casă a fost închiriată pentru 174.000 de dolari pe lună, peste 2 mil. dolari pe an

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 14 martie 2021 90 afişări

Chirie record: O casă a fost închiriată pentru 174.000 de dolari pe lună, peste 2 mil. dolari pe an

Piaţa locuinţelor de lux din Hong Kong a stabilit un nou record, pe măsură ce recuperarea economică continuă să ofere semne de optimism de-a lungul Asiei, transmite Bloomberg.

Compania de real estate Wharf Holdings a închiriat o casă pentru 174.00 de dolari pe lună, reiese dintr-un comunicat al firmei. Suma se traduce anual în peste două milioane de dolari pentru chiriaşul neidentificat.

„Există magnaţi care încă nu şi-au găsit casa visurilor, aşa că au tendinţa de a închiria pentru o perioadă de timp o locuinţă înainte de a găsi o oportunitate de cumpărare”, spune Louis Ho, director de vânzări al agenţiei imobiliare Centaline Property.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
chirie,
lux,
record,
inchiriere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.