China: Un eventual război în Peninsula Coreea nu ar avea niciun câştigător

Postat la 26 septembrie 2017 43 afişări

Un oficial chinez a afirmat, marţi, că un eventual război declanşat în Peninsula Coreea nu ar avea niciun câştigător, adăugând că speră ca Phenianul să aibă înţelepciunea să constate că războiul nu ar fi o opţiune viabilă, relatează site-ul agenţiei de presă Reuters.

China: Un eventual război în Peninsula Coreea nu ar avea niciun câştigător

Afirmaţiile au fost făcute de către Lu Kang, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Beijing. Comentariile acestuia vin la câteva ore după ce ministrul nord-coreean de Externe a afirmat că Donald Trump a declarat război Coreei de Nord şi că Phenianul îşi rezervă dreptul să adopte contramăsuri.

Lu Kang a precizat că Beijingul speră că politicienii americani şi nord-coreeni realizează că rezolvarea crizei prin mijloace militare nu reprezintă o soluţie viabilă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.