DECIZIE SURPRINZĂTOARE a prim-ministrului Japoniei, Shinzo Abe: va dizolva camera inferioară a Parlamentului

Postat la 26 septembrie 2017 174 afişări

Shinzo Abe, prim-ministrul Japoniei, a anunţat, luni, că va organiza alegeri anticipate, urmând ca joi să dizolve camera inferioară a Parlamentului, în contextul tensiunilor din Peninsula Coreea, informează BBC şi CNN.

DECIZIE SURPRINZĂTOARE a prim-ministrului Japoniei, Shinzo Abe: va dizolva camera inferioară a Parlamentului

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută luni, premierul nipon a afirmat că va dizolva camera inferioară a Parlamentului pe 28 septembrie, adăugând că ameninţarea reprezentată de Coreea de Nord nu va împiedica procesul unor alegeri democratice. La 28 sepembrie, Parlamentul din Tokyo se va întruni cu ocazia unei sesiuni extraordinare. Camera inferioară a Parlamentului are un total de 475 de parlamentari.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.