Chef Florin Dumitrescu, prima reacţie după anunţul concedierii de la Chefi la Cuţite. Banii au fost problema?

Postat la 13 octombrie 2023 470 afişări

Chef Florin Dumitrescu, prima reacţie după anunţul concedierii de la Chefi la Cuţite. Banii au fost problema?

Antena 1 a anunţat aseară că a încetat colaborarea cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu din cauza refuzului acestora 3 de a participa la filmările sezonului a cărui producţie era programată să înceapă la începutul acestei luni.

Mai mult decât atât, oficialii postului au anunţat că cei trei Chefi au fost informaţi despre cum arată calendarul filmărilor încă din luna martie.

Chef Florin Dumitrescu, prima reacţie după anunţul concedierii de la Chefi la Cuţite

AFLĂ MAI MULTE DESPRE: Chef Florin Dumitrescu, de la „Chefi la cuţite”, declaraţie şocantă: „Vă spun că divorţez si eu”

În prima instanţă, prin intermediul comunicatului emis de departamentul de comunicare al postului, cei care au transmis un punct de vedere au fost producătorul general, Mona Segall, şi CEO Antena 1, Mihai Ioniţă.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, daţi afară de la Chefi la cuţite

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost şi familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluţii când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit şi ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuţite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete şi responsabilitatea vedetelor este faţă de publicul care i-a adus aici. Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune”, a declarat MONA SEGALL.

Cititi ma multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
bani,
concediere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.