Charlie Ottley, despre standul României de la New York: ”Au arătat România ca o ruşine totală în faţa întregii lumi”

Postat la 18 aprilie 2022 986 afişări

Charlie Ottley, despre standul României de la New York: ”Au arătat România ca o ruşine totală în faţa întregii lumi”

Vacanţele din vara aceasta sunt mai aşteptate ca niciodată după ani de restricţii din cauza pandemiei, dar România s-a prezentat la Târgul de turism din New York cu un stand mai mult decât modest.

O perdea neagră, de care au fost atârnate fotografii pe hârtie A4. După ce consulatul s-a lăudat pe internet cu aceasta realizare au curs atâtea comentarii critice încât postarea a fost ştearsă.

O perdea neagră şi câteva fotografii scoase la imprimantă sub un titlu mărunt, “Explore The Carpathian Garden”. Atât au făcut reprezentanţii României la Târgul de Turism de la New York.

Totul a costat aproape 8.000 de dolari, şi culmea e că pentru acest rezultat, Consulatul României la New York s-a lăudat, pe pagina sa de facebook, în termeni bombastici, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
new york,
romania,
rusine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.