CGMB a aprobat prelungirea până la 1 februarie a contractului de închiriere a sediului Primăriei

Postat la 10 decembrie 2013 36 afişări

Consilierii generali au aprobat, marţi, proiectul privind prelungirea contractului de închiriere a actualului sediu al Primăriei Capitalei, acesta fiind valabil până la 1 februarie 2014.

CGMB a aprobat prelungirea până la 1 februarie a contractului de închiriere a sediului Primăriei

 Pentru aprobarea proiectului erau necesare 35 de voturi, la şedinţa de marţi fiind prezenţi în sală 44 de consilieri, care au votat în unanimitate proiectul privind prelungirea perioadei de închiriere a actualului sediu al municipalităţii, până la data de 1 februarie 2014.

Deşi înaintea şedinţei CGMB consilierii PDL au arătat că vor depune la secretariatul Consiliului un nou proiect de hotărâre care să prelungească perioada chiriei până la data de 1 februarie 2014, în urma discuţiilor cu liderii de grup s-a hotărât ca proiectul PDL să fie transformat în amendament la proiectul iniţiat de executivul municipalităţii.

Astfel, contractul de închiriere pentru actualul sediu al Primăriei a fost prelungit până la 1 februarie 2014, şi nu pentru un an, cum stabilea proiectul iniţial, supus dezbaterii în şedinţa de îndată convocată marţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cgmb-a-aprobat-prelungirea-pana-la-1-februarie-a-contractului-de-inchiriere-a-sediului-primariei-11753224
11753224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.